Gelderland

Gewonde na harde botsing op Kanaal Zuid Apeldoorn

APELDOORN – Bij een harde botsing op Het Kanaal-Zuid tussen Apeldoorn en Dieren ter hoogte van de Achterste Kerkweg is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 15.00 uur. Door een voorrangsfout kwamen beide bestuurders met elkaar in botsing. Een bestuurder van de zilverkleurige auto, die van de weg was geraakt na het ongeluk, raakte gewond en moest door toegesneld ambulancepersoneel worden behandeld. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de rode auto kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s raakten door het ongeluk fors beschadigd en zullen moeten worden afgesleept. Vanwege het ongeluk is de kruising volledig afgesloten. Het verkeer tussen Apeldoorn en Dieren moet een alternatieve route zoeken. De verkeersongevallen analyse van de politie komt vermoedelijk ook nog ter plaatse voor onderzoek. Agenten zijn daar op dit moment mee in overleg.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen