Zuid-Holland

Meerdere gewonden bij schiet- en steekpartij in grillroom Ridderkerk

RIDDERKERK – Zondagmorgen 13 augustus om 00.15 uur heeft een schiet- en steekpartij plaatsgevonden aan de Ringdijk in Ridderkerk.

De politie en ambulancedienst waren massaal aanwezig nadat meerdere meldingen binnen kwamen van een schiet- en steekpartij. Het incident gebeurde in een shoarmatent waarbij meerdere personen nog in het pand waren. De politie had de omgeving groots afgezet. In het pand zijn twee personen gewond aangetroffen. Deze zijn door ambulancepersoneel naar de ambulance gebracht en aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie zouden meerdere personen uit het pand gevlucht zijn. De politie zocht met veel eenheden naar de mogelijke verdachte(n). Daarnaast is bij een ruit van het pand een kogelinslag te zien. Mogelijk is binnenin het pand geschoten.

De politie doet onderzoek naar het incident. Voor zover bekend heeft de politie nog niemand aangehouden.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen