Gelderland

Twee jongeren op heterdaad betrapt op terrein politieacademie Apeldoorn

APELDOORN – Twee jongeren zijn afgelopen nacht door de politie op heterdaad betrapt toen zij op het afgesloten terrein van de politieacademie in Apeldoorn liepen. De twee hebben een bekeuring gekregen en zijn doorverwezen naar halt.

Rond 03.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een verdachte situatie. Op het terrein van de politieacademie zouden mogelijk een of meerdere personen lopen. Zeker vijf politiewagens waaronder twee hondengeleiders waren snel ter plaatse. Bij aankomst van de politie kwamen al snel een jongeman en een jonge dame uit de struiken zetten, toen zij weer over het hekwerk waren geklommen gingen de agenten in gesprek met de twee.

Zij hebben van de agenten een bekeuring gekregen voor het betreden van verboden terrein en zijn doorverwezen naar bureau halt aldus een woordvoerder van de politie. Waarom de twee op het terrein van de politieacademie liepen is niet bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen