Gelderland

Fietser ernstig gewond na aanrijding op fietspad Wapenrustlaan Apeldoorn

APELDOORN – Bij een aanrijding op het fietspad aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn zijn vanmiddag twee fietsers gewond geraakt. Een daarvan is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 12:15 uur ging het mis. Door een nog onbekende oorzaak kwamen twee fietsers met elkaar in botsing. De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter vanaf Vliegbasis Volkel werden groots gealarmeerd.

Na een korte behandeling werd een van de slachtoffers onder begeleiding van de MMT-arts van de traumahelikopter met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkene werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen