Gelderland

Hulpdiensten komen met moeite bij gewonde vrouw in bos Ugchelen

UGCHELEN – Een vrouw is dinsdagmiddag tijdens het wandelen gewond geraakt in het Leestense bos bij Ugchelen. Het duurde ruim 45 minuten voordat de hulpdiensten de vrouw konden helpen, mede omdat een boom de doorgang van de calamiteiten route blokkeerde.

Rond 14.00 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een vrouw die gewond was geraakt in het leestense bos. De ambulancedienst stuitte op een omgevallen boompje die de weg richt de gewonde vrouw blokkeerde, een andere route om snel bij de vrouw te komen werd niet gevonden.

De opgeroepen brandweerlieden hebben het boompje verwijderd waarna zij samen met de ambulancedienst na ongeveer 45 minuten de gewonde vrouw wisten te bereiken. Zij is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna mevrouw mee kon met de ambulance het bos uit.

Een rustig ontspannen boswandeling eindigde voor de vrouw dus in een ritje met de ambulance. Waardoor de vrouw gewond raakte is niet bekend.

Foto’s: Armin de Breij/LDGFotografie

Gerelateerde artikelen