Gelderland

Man gewond na uitstappen uit bus John F. Kennedylaan Apeldoorn

APELDOORN – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt bij het uitstappen van de bus op de John F Kennedylaan in Apeldoorn. Volgens een omstander probeerde de chauffeur de bus te laten zakken terwijl de man te snel doorliep, zich niet realiserend dat de bus al aan het zakken was. De man kwam ten val toen zijn wielen tussen de bus en de stoeprand terechtkwamen.

De chauffeur van de bus en zijn vrouw schoten direct te hulp om de gevallen man overeind te helpen. Hij kon vervolgens plaatsnemen op een bankje in het bushokje. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de man. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht en behandeld.

Het voorval vond rond 17.00 uur plaats ter hoogte van het belastingkantoor. Reizigers die meereden met bus 1 of bus 1 wilden nemen, moesten rekening houden met vertraging.

Een deel van de John F Kennedylaan was vanwege het incident afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen