Gelderland

Ernstig ongeluk N338 tussen Angerlo en Doesburg, persoon raakt zwaargewond

Op de N338 tussen Angerlo en Doesburg heeft zondagochtend een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een persoon raakte daarbij zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur door een voorrangsfout. De hulpdiensten rukten in grote getallen uit. Zo zijn er naast vier ambulances en meerdere politiewagens, ook een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een van de gewonden er ernstig aan toe te zijn. Vanwege de ernst van de verwondingen kwam het mobiel medisch team, met een arts, ter plaatse. De traumahelikopter landde in de buurt van de plek van het ongeluk. Het slachtoffer wordt momenteel nagekeken en behandeld in een van de ambulances.

Een inzittende van de andere auto wordt ook nagekeken op eventuele verwondingen. Beide voertuigen zijn fors beschadigd geraakt door het ongeluk.

Vanwege het ongeluk werd de N338 volledig afgesloten. Het verkeer ondervindt hierdoor enige hinder. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen