Gelderland

Grote zorgen om vermiste verstandelijk beperkte Samed in Apeldoorn

APELDOORN – De politie maakt zich zorgen om de vermiste 33-jarige Samed in Apeldoorn. Hij wordt sinds gisterennacht vermist.

Mogelijk is de verstandelijk beperkte man verdwaald in Apeldoorn vanaf de Rustoordlaan. Hij woont nog niet zo lang in Apeldoorn dus het vermoeden bestaat dat de man is verdwaald. Door zijn verstandelijke beperking functioneert de man als een jong kind.

Samed is 33 jaar oud, 1,70 meter lang, heeft een voller buikje, een blanke huidskleur, bruin/groene ogen en zijn rechterarm is opvallend 10 centimeter korter. Hij draagt een Adidasbroek en een zandkleurig jack. Samed heeft dringend zijn medicatie nodig.

Heeft u Samed gezien of weet u waar hij is? Neem dan contact op met de politie via 112. Bij het aantreffen rustig reageren want hij kan angstig reageren.

Foto: Politie

Gerelateerde artikelen