Zuid-Holland

Bestuurder onder invloed veroorzaakt ernstig ongeval op polderweg in Oude-Tonge

OUDE-TONGE – Dinsdagmiddag 22 augustus tegen 17.15 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Oudelandsedijk in Oude-Tonge.

Tijdens een inhaalactie op de polderweg zijn twee personenauto’s in botsing gekomen. Beide voertuigen klapte hierna op een boom. Zeker één bestuurder raakte bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. Een trauma-arts werd vanuit Nijmegen ingevlogen voor behandeling van het slachtoffer. De tweede bestuurder kwam er met wat kleerscheuren vanaf.

Een woordvoerder laat weten dat de andere bestuurder, die er met wat kleerscheuren vanaf kwam, is aangehouden voor het rijden onder invloed. Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen