Gelderland

Medewerker van natuurmonumenten onwel na aanraking met onbekende stof in bos Drempt

DREMPT – Een medewerker van natuurmonumenten is dinsdagmiddag onwel geworden nadat hij in aanraking kwam met een onbekende stof in het bos langs de Tolstraat in Drempt. De hulpdiensten zijn inmiddels massaal ter plaatse. 

Rond 13.00 uur kregen de hulpdiensten de 112 melding binnen. Meerdere politiewagens, ambulances en brandweerwagens spoedden zich richting het bosgebied. Een medewerker van natuurmonumenten zou onwel zijn geworden nadat hij in aanraking kwam met een onbekende stof. Deze stof zou vrij zijn gekomen toen de medewerker meerdere flessen aantrof in het bosgebied. Om wat voor flessen het gaat is niet bekend.

De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. De medewerker wordt momenteel nagekeken door ambulancepersoneel en behandeld. Ondertussen maken de brandweerlieden en de politie, een plan van aanpak. De Tolstraat en de Oude Zutphenseweg zijn vanwege het incident volledig afgesloten. 

De politie laten weten onderzoek te gaan doen. 

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen