Gelderland

Fietsster gewond na aanrijding met auto Eerbeekseweg Loenen

LOENEN – Een fietsster is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Eerbeekseweg in Loenen. De vrouw botste tegen de zijkant van een bestelauto en raakte gewond. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor half 10. Door een nog onbekende oorzaak botste de vrouw tegen de zijkant van de bestelauto waarna zij hard ten val kwam. Hierbij raakte de vrouw gewond aan onder meer haar hoofd. Zij is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om hulp te bieden aan de vrouw.

De politie sloot vanwege het ongeluk een deel van de Eerbeekseweg af. Hierdoor ondervindt het overige verkeer forse hinder. Het verkeer wordt om en om langs het ongeluk geleidt.

De politie heeft van de bestuurder van de bestelauto een verklaring opgenomen. Zowel de fiets als de bestelauto liepen wat schade op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen