Gelderland

Jonge fietser gewond na aanrijding met automobilist Oude Apeldoornseweg Vaassen

VAASSEN – Een jonge fietser is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Manegeweg met de Oude Apeldoornseweg in Vaassen. De fietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur. Door een nog onbekende oorzaak kwam de fietser in botsing met de automobilist. De fietser, een jongeman, raakte door de botsing ten val en raakte gewond. Hij is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij uiteindelijk werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen. De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks van voorbijgangers en van buurtbewoners.

De automobilist kon na het ongeluk zijn weg vervolgen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen