Gelderland

Fietster gewond aan arm na aanrijding met auto Wagenmakershoek Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Wagenmakershoek in Apeldoorn. Het slachtoffer raakte gewond aan haar arm en is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur op de kruising Wagenmakershoek met de Matenpoort, ter hoogte van de Citroën dealer. Een fietsster zou in botsing zijn gekomen met een automobilist. De fietsster reed over het fietspad langs de Matenpoort. Een afslaande automobilist zag de fietsster te laat met een botsing tot gevolg. De fietsster raakte lichtgewond aan haar arm en werd door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld in de ambulance. Ze hoefde uiteindelijk niet mee met de ambulance maar gaat op eigen gelegenheid naar de huisartspost. De ambulancebroeders hebben haar arm in een mitella gedaan.

De politie neemt verklaringen op van de betrokkenen en regelt het verkeer langs de plek van het ongeluk.

Op deze plek gaat het geregeld mis. Automobilisten die willen afslaan vanaf de Matenpoort de Wagenmakershoek in (het kleine industrieterrein) moeten rekening houden met het feit dat er vanaf twee kanten fietsers en of scooterrijders aan kunnen komen, hierdoor gaat het geregeld mis.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *