Gelderland

Politie Apeldoorn zoekt komende dagen met sonarapparatuur in vijvers in zoektocht naar Samed

APELDOORN – De zoektocht die vandaag werd gedaan door de politie met drones heeft helaas niets opgeleverd. In de aankomende dagen gaat de politie verder zoeken met sonarapparatuur in nabijgelegen vijvers.

Vrijdagavond 23:00 uur vertrok de man vanaf de Rustoordlaan in Apeldoorn op een zwarte fiets. Sinds dat moment is de man spoorloos verdwenen. Eerdere zoekacties met drones en het Veteranen Search Team leverden niets op. Ook de zoekactie vandaag met drones leverden niets op.

De familie van Samed vreest het ergste, laten zij aan De Stentor weten. De man heeft al een week geen medicijnen gehad die hij dringend nodig heeft.

Momenteel is er een team van 20 politieagenten op de vermissingszaak gezet.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen