Gelderland

Veel schade bij aanrijding tussen twee auto’s Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Op de Arnhemseweg in Apeldoorn vond een verkeersongeval plaats waarbij twee auto’s betrokken waren. Een van de auto’s raakte van de weg af en botste tegen een boom nadat het door een hekwerk was gereden.

Als gevolg van het ongeval werden de airbags van de auto geactiveerd en liep het voertuig aanzienlijke schade op aan de voorzijde. De hulpdiensten besloten een deel van de Arnhemseweg af te sluiten om de benodigde hulpdiensten de ruimte te geven en om de situatie veilig af te handelen. Dit had echter aanzienlijke gevolgen voor het verkeer, met een aanzienlijke verkeersopstopping in beide richtingen van de Arnhemseweg.

Het incident betrof een aanrijding tussen twee voertuigen waarbij aanzienlijke materiële schade ontstond. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeval. De brandweer arriveerde ter plaatse en zorgde ervoor dat de voertuigen veilig werden gesteld. Een bergingsbedrijf is onderweg om de beschadigde voertuigen weg te slepen.

De gemeente wordt ingelicht over de schade aan het hekwerk en de boom en zal verdere stappen ondernemen om de schade te herstellen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen