Gelderland

Familie vermiste Samed uit Apeldoorn organiseert grote zoektocht

APELDOORN – De familie van de inmiddels een week vermiste Samed van 33 uit Apeldoorn organiseert een grootschalige zoektocht onder begeleiding van de politie en het Coördinatie Platform Vermissing.

Aankomende zondag 27 augustus zal de zoektocht gaan starten in Apeldoorn. Mensen die willen meehelpen met zoeken worden verzocht zich van tevoren te melden bij de organisatie op het nummer 06 14247445.

Om 11:00 uur vertrekken er bussen vanaf de Diyanet Moskee (Van Galenstraat) in Amersfoort. Met eigen vervoer komen is ook mogelijk. De locatie waar mensen zich kunnen melden is de Landgoedlaan 20 (Agrifirm) in Apeldoorn langs de A50.

Mensen die meehelpen met zoeken worden verzocht zich te melden bij de commandopost. De politie en het Coördinatie Platform Vermissing zullen aanwezig zijn tijdens deze zoektocht en zullen ook begeleiding bieden tijdens de zoektocht.

Samed verdween ruim een week geleden vanaf de Rustoordlaan. Diverse zoekacties hebben helaas tot op heden nog niets opgeleverd.

Gerelateerde artikelen