Landelijk

Politie: Vermiste Samed uit Apeldoorn in goede gezondheid aangetroffen

DELDEN – De vermiste Samed van 33 jaar uit Apeldoorn is vandaag in goede gezondheid gevonden in Delden. Delden. Een oplettende burger zag de man en herkende hem. Toen hij hem aansprak, gaf hij aan dat hij Samed was. Dat bevestigde de politie zojuist.

De man is meegenomen naar het politiebureau waar hij zal worden herenigd met zijn familie. Er zijn nu nog veel vragen omtrent zijn vermissing. In verband met de privacy kan er niet veel informatie gedeeld worden. Samed werd gevonden in Delden. Een plaatsje vlak bij Hengelo en Enschede in de provincie Overijssel op zo’n 57 kilometer vanaf de plek waar Samed voor het laatst gezien werd.

De melder die Samed vond belde direct de politie en toen de politie ter plaatse kwam bleek het Samed inderdaad te zijn.

De politie bedankt iedereen die actief heeft meegezocht naar Samed en verzoekt iedereen zijn foto te verwijderen in verband met de privacy.

Het is niet bekend hoe Samed in Delden terecht is gekomen.

Gerelateerde artikelen