Gelderland

Tien politiewagens naar kermis in Duiven wegens vechtpartij

DUIVEN – Zondagavond, 27 augustus kreeg de politie even na 22.00 uur een melding binnen van een grote vechtpartij op de kermis in Duiven. De politie kwam met zeker 10 voertuigen met spoed ter plaatse. 

Bij aankomst van de politie troffen zij geen vechtende mensen meer aan, wel een grote groep jongeren. De agenten zijn met hen in gesprek gegaan, zo vertelt politiewoordvoerster Amber Maathuis. De agenten hebben de jongeren gevraagd om naar huis te gaan om verdere incidenten te voorkomen. De groep heeft hier gehoor aangegeven. Er hoefde uiteindelijk dus ook niemand te worden aangehouden. 

Wat de aanleiding was van de vechtpartij kon zij niet melden. Bij de vechtpartij raakte voor zover bekend niemand gewond. 

De vele politiewagens en agenten trokken de nodige bekijks op de kermis. 

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen