Gelderland

Veel schade bij twee ongevallen Oost Veluweweg Apeldoorn

APELDOORN – Op de Oost Veluweweg in Apeldoorn heeft maandagmiddag twee ongelukken plaatsgevonden. Bij de ongelukken raakten twee personen gewond. Een van hen is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur ter hoogte van de toerit van de A50 in Apeldoorn Noord. Bij het eerste ongeluk waren een vrachtwagen en een personenauto betrokken. De bestuurder van de personenauto, een oudere man, wilde nog snel voor de vrachtwagen langs en werd toen vol in de flank geraakt. De bestuurder van de personenauto, raakte gewond en werd door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen forse schade op.

Nog geen honderd meter verderop vond een kop-staartbotsing plaats tussen drie voertuigen. Een bestuurder van een bestelbus merkte te laat op dat zijn voorgangers afremden met een botsing tot gevolg. Een persoon klaagde over pijn in de rug en is nagekeken en behandeld. De drie voertuigen liepen enige schade op.

Vanwege de ongelukken heeft het verkeer op de Oost Veluweweg flinke hinder. Het verkeer staat dan ook muur vast in de richting van de A50.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen