Gelderland

Opnieuw ongeval Oost Veluweweg Apeldoorn door modder van vrachtwagen

APELDOORN – Op de Oost Veluweweg in Apeldoorn heeft zich aan het einde van de middag een ongeval voorgedaan, waarbij een vrachtwagen en een personenauto betrokken waren. Dit markeert reeds de derde gebeurtenis van een ongeluk op deze route gedurende deze week.

Vanmiddag vond er een aanrijding plaats op het kruispunt van de Laan van de Leeuw en de Stadhoudersmolenweg, waarbij een personenauto en een vrachtwagen elkaar raakten. Dit volgde op een situatie waarbij een andere vrachtwagen eerder grond verloor op de weg. De personenauto raakte ernstig beschadigd als gevolg van deze botsing.

De chauffeur van de personenauto meldde lichte nekklachten en wordt momenteel onderzocht door het medische team van de ambulance. Het verkeer op de kruising richting en vanaf de A50 ondervindt aanzienlijke hinder, omdat de weg gedeeltelijk afgesloten is als gevolg van het incident. De gemeentelijke instanties zijn in actie om de weg te reinigen van de gemorste modder en vloeistoffen afkomstig van de beschadigde auto. Weggebruikers worden omgeleid om het gebied van het ongeval heen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen