Gelderland

Scooterrijder gewond na aanrijding met automobilist Wapenrustlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk met een automobilist op de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Een jongeman raakte gewond aan zijn arm. Hij gaat op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor zes op de Wapenrustlaan. De scooterrijder reed over het fietspad en werd door een afslaande automobilist over het hoofd gezien. De scooterrijder probeerde een ongeluk voorkomen maar botste desondanks tegen de auto. De jongeman raakte gewond aan zijn arm en is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna werd besloten dat de man op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis kon gaan. De man heeft van het ambulancepersoneel een mitella gekregen.

De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen en geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

De Wapenrustlaan is de laatste tijd wel vaker in het nieuws vanwege de vele ongelukken. Het gaat vaak mis doordat afslaand verkeer, het verkeer op het fietspad, waar fietsers van beide kanten over het fietspad rijden over het hoofd zien.

Zowel de scooter als auto liepen door het ongeluk schade op. De scooter is door agenten in een politiebusje geladen. De scooter is door de agenten thuis gebracht.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen