Noord Brabant

Mobiele Eenheid ingezet nadat supporters vuurwerk op veld gooien Willem II – NAC Breda

TILBURG – Zondagmiddag 3 september rond 17.00 uur zijn supporters slaags geraakt met de politie aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg.

Bij het stadion van Willem ll zijn rellen uitgebroken nadat de wedstrijd tegen NAC definitief gestaakt werd. In de eerste helft was het duel ook al stilgelegd. Beide keren werden voorwerpen zoals fakkels en vuurwerk gegooid uit het vak van de harde Willem II supporters.

Buiten het stadion raakten de supporters slaags met de mobiele eenheid (ME). Hierbij werden meerdere voorwerpen zoals vuurwerk en hekwerken naar de politie gegooid. De omgeving rondom het stadion is volledig afgezet door de Mobiele Eenheid om de veiligheid van de overige mensen te kunnen waarborgen.

De wedstrijd werd na 51 minuten definitief gestaakt.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen