Gelderland

Oudere man op fiets gewond na aanrijding met automobilist Heemradenlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een 84 jarige man is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Heemradenlaan in Apeldoorn. De man werd tijdens het fietsen aangereden door een automobilist. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op de kruising met de Schoutenveld. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De man reed met zijn fiets over het fietspad langs de Heemradenlaan toen het mis ging. Een automobilist zag tijdens het oprijden van de Heemradenlaan, vanuit de Schoutenveld, de fietser over het hoofd met een botsing tot gevolg. De man kwam op het asfalt terecht en raakte gewond.

De toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over de gewonde man. Hij is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Zij besloten dat de man uiteindelijk toch mee moet naar het ziekenhuis voor verdere controle en behandeling. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De fiets liep evenals de auto wat schade op. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen. De fiets is in een politiebusje geladen en wordt bij de man thuis gebracht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!