Gelderland

Klein meisje ziet steekpartij in Apeldoorn recht voor haar ogen gebeuren

APELDOORN – Gisterenmiddag vond er een dodelijke steekpartij plaats aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn. Daarbij kwam een vrouw om het leven. Een klein meisje zag het allemaal voor haar ogen gebeuren.

De hulpdiensten werden rond het middaguur groots gealarmeerd inclusief een traumahelikopter. De vrouw werd op straat nog door de hulpdiensten gereanimeerd. Helaas mocht de hulp niet meer baten voor het slachtoffer. Het slachtoffer was volgens De Stentor, met een klein meisje buiten. Zij heeft alles zien gebeuren. De politie haalde het meisje bij het incident vandaan nog voor de verdachte aan werd gehouden. Volgens buurtbewoners was het meisje rond de 4 jaar.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van de steekpartij. De straat werd meteen afgezet met grote hekken en er werd een PD-unit (Plaats Delict Unit) geplaatst.

Direct na de steekpartij wist de politie een verdachte aan te houden. Het gaat om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar hij wordt gehoord over zijn betrokkenheid.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen