Gelderland

Politie zoekt getuigen zedenincident Park Zuidbroek Apeldoorn

APELDOORN – De politie van Apeldoorn is op zoek naar getuigen van een zedenincident dat zich afgelopen woensdag 6 september voordeed in Park Zuidbroek in Apeldoorn.

De politie is momenteel op zoek naar specifieke individuen en zou graag jouw hulp en informatie willen ontvangen. Concreet zijn ze op zoek naar een vrouw en een kind, beiden met zwart of donker haar, die zich beide verplaatsten op een fiets. Bovendien zoeken ze twee vrouwen, waarvan één blond haar heeft en de ander bruin haar.

Was jij toevallig aanwezig in het park of in de nabije omgeving op woensdag 6 september? Heb je iets opmerkelijks gezien of gehoord dat relevant kan zijn voor het lopende politieonderzoek? Of bezit je wellicht camerabeelden die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak? De politie staat klaar om naar jou te luisteren en zou graag met je spreken.

Je kunt contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Het is belangrijk om te vermelden dat, vanwege de lopende aard van het onderzoek, de politie mogelijk beperkte informatie kan verstrekken. In de afgelopen dagen hebben er buurtonderzoeken plaatsgevonden en is zelfs een politiehelikopter ingezet om te assisteren bij het verzamelen van informatie.

Je hebt de mogelijkheid om waardevolle informatie te delen met de politie. Als je een tip hebt, aarzel dan niet om deze door te geven via de gratis tiplijn op 0800-6070.

Indien je de voorkeur geeft aan anonimiteit bij het verstrekken van informatie, kun je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via de website meldmisdaadanoniem.nl. Jouw identiteit blijft volledig geheim, en toch kan jouw tip van onschatbare waarde zijn voor de politie.

Gerelateerde artikelen