Gelderland

Fietser ernstig gewond na aanrijding met busje Verlengde Arnhemseweg Ede

EDE – Op de Verlengde Arnhemseweg in Ede heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden bij een oversteekplaats. Een fietser en een bestelbus kwamen daar in botsing. De fietser raakte daarbij ernstig gewond. Het ongeluk gebeurde voor een vol terras.

Het ongeval gebeurde even voor 13.40 uur. Medisch personeel van defensie verleende eerste hulp totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Een trauma-arts is per helikopter ingevlogen.

Vanwege het ongeval is de N224 in beide richtingen afgesloten.

Het ongeluk gebeurde vlak voor een vol restaurant van Bloem Pannekoeken. Meerdere klanten waren getuigen van het ongeluk. Zij konden nadat zij waren bekomen van de schrik verder met het nuttigen van hun hapje en drankje.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen