Zuid-Holland

Tiener (12) op fiets overleden na aanrijding met stadsbus in Dirksland

DIRKSLAND – Donderdagmorgen 14 september omstreeks 10.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Oudelandsedijk in Dirksland.

Een jonge fietser was geschept door een lijnbus. De tiener raakte zwaargewond. Ter ondersteuning van het ambulancepersoneel werd niet alleen de brandweer gealarmeerd maar ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen. Zij zijn per helikopter ingevlogen en in de buurt van het incident geland. Het slachtoffer is behandeld door het medisch personeel en per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Een woordvoerder heeft laten weten dat een 12-jarige jongen is overleden.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Tijdens de afhandeling van het incident was de weg volledig afgesloten voor het verkeer. De voorruit van de bus liep flinke schade op.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen