Zeeland

Persoon overleden bij ernstig ongeval N254 Ritthem

RITTHEM – Zaterdagavond 16 september rond 20.10 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Sloeweg Noord – N254 25,8 in Ritthem.

Twee personenauto’s zijn frontaal in botsing gekomen. Door het ongeval zaten twee personen bekneld in de voertuigen. De brandweer zette meerdere eenheden in om de slachtoffers uit de wrakken te knippen en schaalde op naar het sein ‘middel hulpverlening’. Een trauma-arts werd per helikopter ingevlogen voor de behandeling van het slachtoffer. Zeker twee personen raakten (ernstig) gewond. De politie heeft het ongeval in onderzoek. Een woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat een bestuurder bij het ongeval is overleden. De andere bestuurder raakte ernstig gewond.

De N254, Sloeweg Noord is voorlopig afgesloten. Omrijden kan via de Europaweg Noord.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen