Gelderland

Airfryer vat vlam in woning Spreeuwenweg Apeldoorn

APELDOORN – In een keuken van een appartement aan de Spreeuwenweg in Apeldoorn ging vandaag het eten koken niet helemaal goed. De airfryer vatte vlam. Door kordaat optreden van de bewoners is erger weten te voorkomen.

Rond 18.00 uur ging het mis. De airfryer vatte door een nog onbekende oorzaak vlam waarna de bewoners direct de airfryer van het balkon af gooide. Hierdoor bleef de schade in de woning beperkt. De politie en brandweerwagens waren snel ter plaatse. Een politieagent probeerde nog het vuur uit te trappen. Bij aankomst van de brandweer hebben zij enkel een nacontrole hoeven uit te voeren.

Van de airfryer is niets meer over en voor het avondeten moet iets anders worden bedacht. Nadat de brandweer het brandje had afgeblust zijn zij teruggekeerd naar de kazerne.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen