Utrecht

Traumahelikopter geland op drukke rotonde Westsingel Bunschoten-Spakenburg

BUNSCHOTEN – SPAKENBURG – Op maandag 18 september aan het einde van de middag heeft zich een medische noodsituatie voorgedaan in een woning aan de Torenvalk in Bunschoten. Vanwege de privacy van het slachtoffer worden daarover geen verdere mededelingen gedaan.

Meerdere ambulances werden gealarmeerd en vanwege de ernst van de situatie werd ook een traumahelikopter ingezet.

De traumahelikopter landde uiteindelijk op de rotonde bij Westsingel / Wilde Zwaan, wat de aandacht trok van talrijke buurtbewoners. De politie heeft het verkeer geregeld, waardoor auto’s om beurten konden passeren, maar dit leidde uiteindelijk toch tot verkeersopstoppingen. Ook de stadsbus moest wachten.

Beide ambulances zijn uiteindelijk met spoed vertrokken, en het duurde nog enige tijd voordat de traumahelikopter weer vertrok. Mogelijk heeft deze vanwege het slechte weer even moeten wachten.

Foto’s: GinoPress B.V.

Gerelateerde artikelen