Gelderland

Overleden persoon gevonden in woning Korhoen Eerbeek, politie houdt rekening met misdrijf

EERBEEK – In een woning aan de Korhoen in Eerbeek is dinsdagmiddag het lichaam gevonden van een overleden man. In dezelfde woning werd ook een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De politie doet onderzoek en houdt rekening met een misdrijf. 

Rond 14.15 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een reanimatie. Meerdere hulpdiensten, waaronder een tal van politiewagens, vier ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de rustige nieuwbouwwijk in het noordelijke gedeelte van Eerbeek. 

In de woning werd een overleden man aangetroffen. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plekke. In de woning werd ook een zwaargewonde vrouw aangetroffen. Zij is door medisch personeel gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Een arts van de traumahelikopter was meegereden in de ambulance. 

De politie heeft een deel van de woonwijk afgezet met linten. Zij doen momenteel sporen onderzoek. Ook is er een pd unit neergezet. 

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Volgens een woordvoerder van de politie houden zij rekening met een misdrijf.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!