Noord-Holland

Politie groots aanwezig met waterkanon bij ArenA tijdens wedstrijd Ajax-Marseille

AMSTERDAM – Donderdagavond 21 september is veel politie aanwezig aan de Johan Cruijff Boulevard in Amsterdam. Daar speelt momenteel de wedstrijd Ajax tegen Olympique Marseille.

De Mobiele Eenheid is groots aanwezig rondom de Arena waar donderdagavond de wedstrijd Ajax – Olympique Marseille wordt gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd waren meerdere opstootjes rondom de Arena. Ook de waterwagens van de politie staan stand-by mocht het uit de hand lopen.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het even onrustig aan de noordzijde van het stadion tussen supporters van Ajax en Marseille. Ook werd de Mobiele Eenheid bekogeld met van alles en nog wat. Het is onduidelijk wat hieraan vooraf ging.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen