Gelderland

Automobilist onder invloed belandt op zijkant in maisveld Voorste Kerkweg Beekbergen

BEEKBERGEN – Op de Voorste Kerkweg in Beekbergen is zaterdagochtend een automobilist meerdere malen over de kop geslagen en met zijn auto midden in een maïsveld tot stilstand gekomen. Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond. Wel moest hij met de agenten mee naar het politiebureau omdat hij te veel alcohol had genuttigd.

Rond 07.45 uur kreeg de politie de melding van het ongeluk binnen. Een jongeman was met zijn auto van de weg geraakt en zeker zo’n 2x over de kop geslagen. De auto kwam zo’n vijftien meter langs de weg tussen het maïs tot stilstand. Twee fietsers die langs kwamen schoten te hulp en belde de hulpdiensten. De automobilist wist door de zij ruit van zijn auto te klimmen.

Bij aankomst van de politie bleek de bestuurder niet gewond. Na een eerste alcohol test, bleek dat de man te veel had gedronken. Hij werd daarom meegenomen naar het politiebureau.

De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. Het maïsveld is door het ongeluk flink beschadigd geraakt. De eigenaar heeft in ieder geval tientallen maïskolven minder te oogsten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen