Gelderland

Vrouw botst met auto tegen boom en belandt op zijkant Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Op Deventerstraat in Apeldoorn is zaterdagochtend een automobiliste tegen een boom gebotst. De vrouw belandde met haar auto op de zijkant midden op de weg. Zij wist zelf uit de auto te komen.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.00 uur. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omstanders hadden zich ondertussen al over de gewonde vrouw ontfermd. Het ambulancepersoneel heeft haar nagekeken en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de auto veiliggesteld en op vier wielen geduwd.

Het ongeluk gebeurde nadat de vrouw een boom had geraakt die kort langs de weg staat. Op deze plek gebeuren regelmatig ongelukken.

De zwaar beschadigde auto is zwaar beschadigd en wordt afgesleept. De weg was vanwege het ongeluk gedeeltelijk afgesloten. Een berger is druk bezig met bergingswerkzaamheden. Als dat is afgerond wordt de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen