Zuid-Holland

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met auto A15 Rotterdam

ROTTERDAM – Maandagmiddag 25 september tegen 14.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A15 R 54,0 in Rotterdam.

Een motorrijder kwam hard in botsing met een auto en raakte hierbij vervolgens zwaargewond. Andere automobilisten hebben meteen eerste hulpverleend tot de hulpdiensten ter plekke waren. De motorrijder is hierna door personeel van een traumahelikopter en ambulance verder behandeld aan zijn opgelopen verwondingen. De motorrijder is uiteindelijk met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist die erg geschrokken is, is door de politie opgevangen en verhoord over het ongeval. Een vrachtwagenchauffeur die het ongeluk zag gebeuren, heeft met zijn vrachtwagen meteen het ongeluk afgeschermd voor het overige verkeer op de snelweg.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval en het onderzoek staat er inmiddels een flinke file.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen