Noord Brabant

Verdachte van gifmoord Yvon K. dood gevonden in woning Tilburg

TILBURG – Maandagmorgen 25 september omstreeks 10.30 uur is een stoffelijk overschot gevonden aan de Nieuwe Bosscheweg in Tilburg.

Het stoffelijk overschot werd aangetroffen nadat de politie en ambulancedienst de woning binnen waren gegaan. Het lichaam zou zijn van Yvon K. , een verdachte in een gifmoord zaak. De vrouw zou haar partner, Chris Grinwis, om het leven hebben gebracht met het gif Pentobarbital. Dit gebeurde in de nacht van 8 op 9 december 2020.

De politie is een onderzoek gestart bij de woning van de vrouw. De Forensische Opsporing is aanwezig bij het pand. Begin deze maand werd er nog 19 jaar cel geëist tegen de vrouw. Woensdag zou de rechter uitspraak doen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen