Friesland

Ruim 14 gewonden onder wie kinderen bij zwaar ongeval tussen busje en stadsbus Berltsum (Friesland)

BERLTSUM – Dinsdagmiddag 26 september rond 14.35 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Westergoawei – N383 in Berltsum.

Een taxibus was frontaal met een lijnbus in botsing gekomen en belandde daarna achteroverhellend richting de sloot. Van beide voertuigen raakten meerdere inzittenden gewond. Hulpdiensten schaalde op naar sein ‘GRIP1 Grote HV’. Meerdere ambulances en twee traumateams werden opgeroepen. Er zou sprake zijn van beknelling in het busje. Daarnaast waren er kinderen bij betrokken. De sloot is gecontroleerd op eventueel aanwezige slachtoffers.

Volgens de politie zouden ruim 14 personen medische zorg nodig hebben onder wie kinderen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen