Gelderland

Automobilist vliegt over rotonde en richt ravage aan Putterweg Ermelo

ERMELO – Op de Putterweg in Ermelo is een personenauto over de rotonde gevlogen en in de bossages langs de weg tot stilstand gekomen. Het voertuig reed meerdere fietsen die bij een bushokje gestald stonden omver.

Het ongeluk gebeurde rond 22:05 uur op de weg van Ermelo richting Putten. De automobilist kwam vanuit de richting van het centrum van Ermelo toen hij door onbekende oorzaak dwars over de rotonde reed vervolgens over de stoep/fietspad reed en over een fietsenrek reed waar meerdere fietsen in stonden gestald waarna het voertuig tot stilstand kwam in de bossages/ heg.

Het is een ravage van schade op locatie. Tot zover bekend waren er geen fietsers die op dat moment daar fietsten geraakt.

De bestuurster van het voertuig raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen