Zuid-Holland

Man (71) overleden na mishandeling door groep in Rotterdam, hond neergestoken

ROTTERDAM – Woensdagavond 27 september omstreeks 20.05 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Molièreweg in Rotterdam.

Een man van 71 jaar oud is overleden na een openlijke geweldpleging op straat. Volgens de politie is het slachtoffer ook gestoken tijdens de mishandeling. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar reanimatie door de hulpdiensten mocht niet meer baten. Op basis van een getuigenverklaring is een 53-jarige Rotterdammer aangehouden. Meerdere verdachten worden nog gezocht volgens de politie. Bij het slachtoffer is ook een hond met steekwonden aangetroffen. Het dier is door een dierenambulance opgehaald.

De politie is een onderzoek gestart naar wat er precies heeft plaatsgevonden. De omgeving is afgezet.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen