Gelderland

Vrouw gewond na kop-staartbotsing Europaweg Apeldoorn

APELDOORN – Bij een kopstaart botsing tussen drie personenauto’s op de Europaweg in Apeldoorn, is vrijdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. Door een nog onbekende oorzaak botste de drie personenauto’s op elkaar. Twee van hen raakten fors beschadigd. Bij het ongeluk raakte de vrouw uit de rode auto gewond. Zij is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde rode auto wordt in ieder geval door een berger afgesleept. Naar de schade van de zilverkleurige Ford wordt nog door een berger bekeken of deze ook afgesleept moet worden. De voorste auto kan in ieder geval zijn weg weer vervolgen.

Een deel van de Europaweg in de richting van het centrum is afgesloten. Het verkeer wordt langs het ongeluk geleidt.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *