Gelderland

Agenten in kogelwerende vesten vallen appartement Gentiaanstraat Apeldoorn binnen

APELDOORN – Een leger aan agenten is zaterdagavond een appartement aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn binnen gevallen. De agenten droegen kogelwerende vesten en ook werden politiehonden ingezet. Reden van de inzet van de vele agenten is niet bekend.

Rond 21.00 uur reden zeker zo’n 7 politiewagens met spoed de Gentiaanstraat binnen. Agenten hadden kogelwerende vesten aan. Een van de agenten nam een politiehond mee naar boven. Eenmaal aangekomen bij het appartement, werd de deur ingebeukt. De agenten gingen al roepend naar binnen “politie maak je zelf bekend”. In het appartement werden echter geen personen aangetroffen.

Na enig overleg vertrokken de agenten weer zonder verder inzet. De inzet van de massale inzet van de politie trok veel bekijks van buurtbewoners.

Inmiddels is de rust weer wedergekeerd.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!