Zuid-Holland

Jongen (19) gewond na steekpartij Rotterdam, vier jonge daders aangehouden

ROTTERDAM – Zondagmorgen 1 oktober omstreeks 00.10 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Dorpsweg in Rotterdam.

Een jongeman liep langs een woning, toen hij vanaf boven met ijsblokjes zou zijn bekogeld. De jongeman sprak vervolgens de gooier aan en werd hierna vanaf achteren in zijn zij gestoken met een mes. De jongeman raakte hierbij zwaargewond en is door een arts van het mobiel medische team en de ambulance behandeld. De jongeman is hierna met spoed overgebracht naar het Erasmus medische centrum in Rotterdam. Het Team Parate Eenheid van de politie heeft bij een portiekwoning op de tweede verdieping een instap gedaan. In de woning zijn vier aanwezige personen aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het gaat om een jongen van 15, 16 en twee jongens van 18 jaar oud.

De politie heeft de steekpartij in onderzoek.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen