Noord Brabant

Meerdere personen te water na omslaan vaartuig Sasdijk Dinteloord

DINTELOORD – Dinsdagmiddag 3 oktober rond 16.30 uur zijn meerdere personen te water geraakt aan de Sasdijk in Dinteloord.

Op de Volkerak is een boot omgeslagen waardoor meerdere personen te water zijn geraakt. De brandweer is met veel duikteams ter plekke en heeft opgeschaald naar het sein ‘groot waterongeval’. Voor de te water geraakte personen zijn twee traumahelikopters opgeroepen. Vanwege de inzet van meerdere hulpdiensten is voor de onderlinge communicatie opgeschaald naar het sein ‘GRIP 1’. Vanuit de lucht werden helikopters van de kustwacht en politie ingezet.

Hoeveel personen te water zijn geraakt is nog niet bekend. Meerdere reddingsboten zijn ingezet bij de zoekactie.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen