Noord Brabant

Reddingsactie wordt bergingsactie Dinteloord: vermoedelijk drie overleden personen na omslaan boot

DINTELOORD – Vanmiddag is een boot omgeslagen in het Volkerak in Dinteloord. Vermoedelijk heeft dit het leven gekost aan drie personen. Een lichaam is uit het water gehaald, naar de andere twee wordt nog gezocht. De hulpdiensten gaan ervan uit dat de overige twee personen niet meer in leven zijn.

De reddingsoperatie is daardoor omgezet in een bergingsoperatie. Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant gaan de hulpdiensten nu zoeken naar de lichamen. Het zou gaan om een bootje waarmee gevist werd. De hulpdiensten zijn altijd nog groots aanwezig. Zo vliegen er meerdere helikopters, is er veel brandweer en kustwacht en ook de politie aanwezig. Ook landde er twee traumahelikopters in de buurt.

Een vierde persoon werd eerder nog in goede gezondheid aangetroffen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen