Zuid-Holland

Man neergestoken door ex-vrouw Rollostraat Rotterdam

ROTTERDAM – Donderdagmiddag 5 oktober om 14.50 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Rollostraat in Rotterdam.

Een ruzie tussen een man en zijn ex-vrouw liep flink uit de hand. De ex-vrouw stak op straat haar ex-man neer met een mes. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukte uit naar de steekpartij. Een aantal medewerkers van een bouwbedrijf die het incident zagen gebeuren, waren al begonnen met het verlenen van eerste hulp. De vrouw die heeft gestoken bleek ook nog in de straat aanwezig te zijn en is door de politie meteen aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De man is met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie doet onderzoek en heeft sporen veiliggesteld.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen