Gelderland

Fietser ernstig gewond na val Heeckerenlaan Zutphen

ZUTPHEN – Op de van Heeckerenlaan in Zutphen is afgelopen nacht een fietser ernstig gewond geraakt bij een valpartij. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 02.15 uur. De fietser kwam ongelukkig ten val en kwam met zijn hoofd op het asfalt terecht en raakte ernstig gewond. Omstanders schoten direct te hulp en belden de hulpdiensten. Gezien de ernst van de verwondingen werd er een mobiel medisch team per traumahelikopter ingevlogen.

De traumahelikopter landde langs de Den Elterweg in een weiland. De twee ambulances die op de van Heeckerenlaan stonden reden met spoed richting de traumahelikopter. De MMT arts, is vervolgens in de ambulance gestapt en is mee gereden met de ambulance richting het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Waardoor de fietser ten val kwam is niet bekend. De fiets van het slachtoffer is door de politie meegenomen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen