Noord-Holland

Vluchtende inbreker in Oostzaan rent tegen boom en raakt bewusteloos

OOSTZAAN – Afgelopen nacht is er geprobeerd in te breken in Sociaal Medisch Centrum de Kolk in Oostzaan. Dit gebeurde rond 2 uur vannacht.

De toegesnelde politie was snel ter plaatse nadat een alerte getuige alarm sloeg nadat er lawaai te horen was rond het pand. Agenten zagen bij aankomst een man wegrennen en zette de achtervolging in. Deze was van korte duur want volgens de politie rende de man vol tegen een boom en raakte toen knock-out. Hij werd door toegesneld ambulancepersoneel gecontroleerd en daarna is hij aangehouden.

Ook de brandweer kwam ter plaatse met een hoogwerker. De politie trof namelijk op het dak van het medisch centrum 3 mannen aan. De verdachten zijn met behulp van een hoogwerker van het dak gehaald en aangehouden door de politie.

De verdachten hadden inbrekersgereedschap bij zich en hadden de leeftijd van tussen de 23 en 32 jaar. Geen van allen is ingeschreven in Nederland.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen