Gelderland

Fietser gewond na harde val op fietspad Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een valpartij op het fietspad langs de Arnhemseweg in Apeldoorn. De fietser kwam hard ten val en liep een forse hoofdwond op.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 15.30 uur door een nog onbekende oorzaak. De fietser kwam hard op de grond terecht en raakte gewond. Omstanders schoten direct te hulp en hielden het slachtoffer, in dit regenachtige weer droog door een plastic plaat omhoog te houden boven het slachtoffer. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna deze met de ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht. Het slachtoffer had namelijk een fikse hoofdwond en bloedde hevig.

De fiets raakte bij de valpartij beschadigd en is tijdelijk bij een woning gestald.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen