Gelderland

Persoon overleden na steekpartij Gerard Doustraat Zutphen

ZUTPHEN – Aan de Gerard Doustraat in Zutphen heeft gisterenavond rond 21:30 uur een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een persoon om het leven gekomen. Een andere raakte gewond en is opgenomen in het ziekenhuis.

Rond 21:30 uur kwam de eerste melding van een steekpartij binnen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en en troffen een gewond persoon aan op de kruising van de Gerard Doustraat met de Berkenlaan. Even later kwam er rond 21:40 uur een tweede melding binnen van een steekpartij op de kruising van de Berkenlaan met de J. P. Heijerstraat. Ook daar raakte een persoon gewond.

De politie heeft het sterke vermoeden dat er een conflict was tussen beide personen. De politie heeft een grootschalig onderzoek ingesteld. De familie van de overleden persoon is door de politie ingelicht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen