Gelderland

Meisje (14) overleden na ernstig ongeval met auto Energieweg Doetinchem

DOETINCHEM – Vrijdagochtend werd een 14-jarig meisje uit Wehl op haar fiets onderweg naar school aangereden door een automobilist op de rotonde van de Energieweg in Doetinchem. Zojuist bevestigde de politie dat het meisje aan haar verwondingen is overleden in het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto zag het meisje over het hoofd met een botsing tot gevolg. Het meisje werd ernstig gewond met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar zij later vanavond overleed aan haar verwondingen. Volgens standaard protocol is de bestuurder van de witte auto aangehouden.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844.

Gerelateerde artikelen